Cautare

2348 de rezultate pentru "numere de telefon fixe a jud maramures" (3.36 secunde)
Ministrul de Interne, viceprim-ministrul Dan Nica, a declarat, luni, dupa BPCC, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament in trei etape, pe trei pachete de legi:
Desi nu-si mai permite sa suporte de la buget despagubirile pentru cei afectati de calamitati, Executivul vrea sa se asigure ca nu ia masuri nepopulare.
Cota operatorilor alternativi a crescut la finele lui 2005 la aproximativ 10% din piata telefoniei fixe, reprezentand mai mult de 430.000 de utilizatori, a declarat ieri vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), Alexandrina Hartan.
Investitiile RomTelecom in infrastructura de telecomunicatii s-au redus anul trecut cu mai mult de o treime, iar compania nu prevede o majorare semnificativa in 2006, a declarat ieri James Hubley, directorul general RomTelecom.
Pentru sase societati din cadrul sectorului minier va incepe procesul de restructurare rapida, urmata apoi de privatizarea si atragerea de investitori, conform Hotaririi aprobate, pe 3 mai, de Guvern.
In ultima perioada, multe banci romanesti au promis dezvoltarea segmentului de creditare dedicat liber-profesionistilor. ... Concurenta acerba pe creditele de consum va obliga bancile, mai ales pe cele mici, sa incerce sa exploateze segmente de potentiali clienti traditional ignorate.
Pentru cei care locuiesc in orase ale caror centrale termice nu s-au modernizat, preturile la energie, stabilite de catre autoritatile locale, s-ar putea sa explodeze. Iar ajutoarele de la stat care acopera costurile combustibililor, si nu pe cele fixe, nu vor fi de prea mare folos.
Indiferent de moneda aleasa, suma de rambursat poate fi de pana la trei ori mai mare decat suma imprumutata.
Interesati-va asupra evolutiei ei înainte de a semna contractul de credit.În ultima perioada, creditul a devenit parte a existentei românilor, mai ales ca este destul de greu sa tii pasul cu noutatile în conditiile salariale actuale.
Fiscul spune ca primele fixe negociate de salariati vor aduce mai putini bani în buzunare de Craciun.
Infrastructura feroviara, aflata intr-un stadiu avansat de degradare, necesita, in perioada 2009-2020, investitii anuale de 700 de milioane de lei, per total 8,4 miliarde de lei, fonduri care ar putea fi alocate de la bugetul de stat, potrivit Ministerului Transporturilor.
Dobanzile percepute de banci la imprumuturi trebuie sa fie variabile, deoarece ne se poate estima evolutia pietei pe perioade lungi, insa comisioanele cerute clientilor ar trebui sa fie fixe pe toata durata contractului, a spus miercuri presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea."Cred, si cred ca multi bancheri sunt de acord cu mine, ca este modul de conduita care ar trebui sa fie cel normal", a declarat Ghetea, la un seminar despre finatarile imobiliare.El a precizat ca, desi Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) are anumite obiectii in legatura cu dobanzile variabile, aceasta este o practica internationala."Exista toata deschiderea, iar trei banci - CEC Bank, Alpha Bank si Bancpost - sunt disponibile sa discute cu ANPC pe acest subiect", a precizat Ghetea, care a adaugat ca va exista si in aceasta saptamana o intalnire intre bancheri si ANPC."Avem si sustinerea Bancii Nationale a Romaniei (BNR) in aplicarea unei practici internationale referitoare la dobanzi", a mai spus Ghetea.Presedintele ARB si al CEC Bank a explicat ca, in practica, bancile au doua tipuri de dobanzi variabile, primul fiind stabilit in functie de ratele dobanzilor de pe piata monetara (Euribor la euro sau Robor la lei), la care se adauga o marja.Al doilea tip de dobanda variabila este "prime rate", aplicata pentru cei mai buni clienti, la care se adauga o marja."In experienta din piata noastra, una imatura si putin adanca, avem insa situatii deosebit de neplacute", a spus Ghetea, mentionand ca, fata de acum un an, dobanzile variabile la lei aproape ca s-au dublat.Astfel, daca in urma cu un an, dobanda Robor a pietei monetare romanesti era de 6-6,5% pe an, la care bancile adaugau de obicei o marja de 2,5%, rezultand o dobanda anuala de pana la 9%, in prezent Robor a ajuns la 11%."Normal ca, in aceste conditii, prime rate apare mult mai convenabila.
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
Rompetrol a pus in functiune pe 25 octombrie patru statii mobile pe autostrada Bucuresti-Cernavoda, care urmeaza sa fie inlocuite cu statii fixe, iar investitia companiei petroliere pentru ambele tipuri de benzinarii totalizeaza 8,58 milioane euro.
Daca banca nu v-a scazut dobanda, mergeti si solicitati un nou desfasurator. Unitatile bancare motiveaza ca nu-si permit financiar sa anunte toti clientii de reducerea dobanzilor.
Investitiile realizate in economia Romaniei in trimestrul IV au inregistrat o scadere de 40%.
Indicatorul EURIBOR a inceput sa urce. ... Persoanele care au credite in euro, cu dobanda variabila, in special la trei luni, se pot astepta la o crestere a ratelor bancare.
Pasajul Basarab e sigur in proportie de 100% Pasajul Basarab este 100% sigur pentru trafic, a declarat, duminica, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Incepand cu data de 16 iunie a.c., Cosmote reduce cu pana la 40% tarifele aplicate apelurilor realizate din Romania catre destinatii internationale, pentru toti abonatii sai, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
google-analytics.com